[2018 January Microsoft Latest] Most Hottest Microsoft 70-489 Dumps Exam Questions Microsoft SharePoint Applications Preparation Material 100% Pass With A High Score Youtube Study 97 Q&As Share[1-41]

Where can I get study material for new Microsoft 70-489 dumps exam? The Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions (70-489 SharePoint) exam is a 97 questions assessment in pass4itsure that is associated with the MCP, MCSD certification. Most hottest Microsoft 70-489 dumps exam questions Microsoft SharePoint Applications preparation material 100% pass with a high score Youtube study. “Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions” is the exam name of Pass4itsure Microsoft 70-489 dumps test which designed to help candidates prepare for and pass the Microsoft 70-489 exam. But the same idea is that this is a very difficult exam. We are all aware of Microsoft 70-489 exam is a difficult exam. But as long as we believe Pass4itsure, this will not be a problem. Pass4itsure’s Microsoft https://www.pass4itsure.com/70-489.html dumps exam training materials is an essential product for each candidate.

[2018 January Latest Microsoft 70-489 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWMVJwQXUxZ0JQV28

[2018 January Latest Cisco 300-208 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWd0NtZHRiUmJNV2s

070-489 dumps

Pass4itsure Latest and Most Accurate Microsoft 70-489 Dumps Exam Q&As:

QUESTION: 1. What area, in the Insert bar, is intended for customizing and organizing frequently used objects?
A. Layout
B. Common
C. Favorites
D. Application
070-489 exam Answer: C
QUESTION: 2. What can the <head> section of a document contain? (Choose TWO)
A. <body> tag
B. style sheets
C. <meta> tags
D. version of HTML used
E. everything that displays in a browser
Answer: BC
QUESTION: 3. What is a feature of the coding toolbar?
A. create unordered list from selected code
B. apply comment button can only insert HTML comment
C. ability to undock and move toolbar and customize button
D. if nested comments, remove comment button only removes outer comment tag
070-489 dumps Answer: D
QUESTION: 4. If a form requires a constant value for a form field each time the form is submitted, what type of field is used to store the data?
A. Hidden
B. Standard C.
Concealed D.
Fixedvalue
Answer:A

QUESTION: 5. What text formatting can be applied from the Property inspector?
A. font size
B. underline
C. superscript
D. definition list
070-489 pdf Answer:A
QUESTION: 6. In CSS, what is the correct example of a custom class called myclass?
A. .myclass
B. #myclass
C. $myclass
D. %myclass
Answer:A
QUESTION: 7. What set of Cascading Style Sheets (CSS) style rules cause hypertext links within a table data cell to appear bold, notunderlined, and with a pale gray background when the user moves the mouse pointer over a link?
A. td a:hover { font-weight: bold; underline: none; -color: #CCCCCC; }
B. td a:hover { font-weight: bold; text-decoration: none; background-color: #CCCCCC; }
C. td a.hover { font-weight: bold; underline: none; background-color: #CCCCCC; }
D. td, a.hover { font-weight: bold; text-decoration: none; background-color: #CCCCCC; }
070-489 vce Answer: B
QUESTION: 8. What action reduces a page’s download time?
A. Use tables instead of CSS for page layout.
B. Link, rather than embed, client-side JavaScript.
C. Reduce the number of colors used in GIF images.

D. Resize images using the height and width attributes of the <img> tag.
Answer: C
QUESTION: 9. Which symbols could be used to start a comment in JavaScript? (Choose TWO)
A. //
B. */
C. #
D. {
E. /*
070-489 exam Answer:AE
QUESTION: 10. What behavior can be attached to a hyperlink to load new content into two different frames in a frameset?
A. GoTo URL
B. Swap Image
C. Change Behavior
D. Open Browser Window
Answer:A
QUESTION: 11. What Visual Aid displays the margin, border, and padding of CSS elements?
A. Layer Outline
B. CSS Layout Outlines
C. CSS Layout Box Mode
D. CSS Background Layout Background
70-489 dumps Answer: C
QUESTION: 12. What is “align” in the following code known as? <div align=”center”>
A. value
B. element
C. attribute

D. argument
Answer: C
QUESTION: 13. A page has an embedded style sheet that redefines H3 as Arial, red. The same page has a linked style sheet attached that defines H3 as Verdana, blue, and 16 pixels. How should text between H3 tags display on the page in a browser?
A. Arial, red, 16 pixels
B. Verdana, red, 16 pixels
C. Verdana, blue, 16 pixels
D. Arial, red, browser default font size
070-489 pdf Answer:A
QUESTION: 14. When would an onBlur event occur?
A. onBlur is not an event
B. when an image is selected
C. when a form field is selected
D. when selecting any object other than the one the onBlur event is attached
E. when selecting any object after selecting the one the onBlur event is attached
Answer: E
QUESTION: 15. What CSS formatting options must be previewed in the browser to see them properly rendered?
A. A:link
B. A:hover
C. Line Height
D. Letter Spacing
070-489 vce Answer: B
QUESTION: 16. What functionality does the Coding Toolbar provide in Code View? (Choose TWO)
A. Code Collapse
B. Code Hint Tools

C. Balance Braces
D. Inserting Functions
E. Create New Snippet
Answer:AC
QUESTION: 17. Where is the Characters menu found?
A. Assets panel
B. Property inspector
C. HTML Styles panel
D. Insert > HTML > Special Characters
070-489 exam Answer: D
QUESTION: 18. How are guides created in Dreamweaver?
A. dragged from ruler
B. added by viewing grid
C. drawn with the line tool
D. automatically drawn along slice
Answer:A
QUESTION: 19. Which method is used to open a new browser window?
A. window.new()
B. window.open()
C. navigator.open()
D. document.new()
70-489 dumps Answer: B
QUESTION: 20. Dreamweaver can display code that is inserted by the server using a server-side include. Why should a developer use this feature?
A. makes sure the code is accessible
B. aids proper layout of the web page C. way to create a server-side include in HTML

D. helps test how the server-side include works on a local machine
Answer: B

QUESTION: 21
When researching carrier-class Ethernet standards to support the mobile backhaul Ethernet transport, which standards body would you consult?
A. IEEE
B. MEF
C. ITU-T
D. NGMN
070-489 pdf
Answer: B
QUESTION: 22
The IETF is know for which standardization effort?
A. It develops recommendations for core network functionality, broadband service
delivery and next generation services
B. It maintains Requests for Comment (RFC) that describe technical solutions to
Internet challenges
C. It creates single, integrated network design guidelines to support mobile broadband services
D. It develops radio access services and systems for high capacity mobile networks
Answer: B
QUESTION: 23
Click on the exhibit.

Given the following:
On the OC-3 port, each provisioned channel group contains all available timeslots. The command result illustrates which circuit status?
A. The E1 channel group is administratively turned down
B. The DS1 circuit physical link is operationally down
C. The IMA bundle has no operational member links
D. The associated Layer 3 interface is operationallydown
070-489 vce
Answer: B
QUESTION: 24
In the Alcatel-Lucent SROS, which command creates the OC-3 path’s Administrative Unit (AU)-4 Virtual Container (VC) capacity?
A. configure port 3/1/2 sonet-sdh path au-4
B. configure port 3/1/2 sonet-sdh path sts3
C. configure port 3/1/2 sonet-sdh path tug-3
D. configure port 3/1/2 sonet-sdh path vc-4
Answer: B
QUESTION: 25
Click on the exhibit. 
On the OC-3 port, each provisioned channel group contains all available timeslots The command result illustrates which OC-3 port characteristic?
A. On STS1-1,the second VT1.5 in the second VTG is set for IPCP encapsulation
B. On STS1-1,the second DS1 channel group in the second VTG isoperationallyup
C. On STS1-1, the second E1 channel group in the second TUG-2 is operationally up
D. On STS1-1, the second VT2 in the second TUG-2 is set for IPCP encapsulation
070-489 exam
Answer: C
QUESTION: 26
Which statement correctly describes the Point-to-Point (PPP) Multilink Protocol (MP) negotiation process?
A. At least one link must complete Link Control Protocol (LCP) negotiations before the bundle can initialize
B. The endpoints indicate their desire to implement MP in the link Network Control Protocol (NCP) phase
C. The bundle must complete LCP negotiations before it can enter the NCP negotiation phase
D. Internet Protocol-Control Protocol (IPCP) negotiations must succeed for the bundle links to initialize
Answer: A
QUESTION: 27
In the Alcatel-Lucent SROS, which payload type set in a SDH-framed OC-12 port creates individual E1 containers?
A. Virtual Tributary (VT) 1.5
B. VT2
C. Virtual Container (VC)-11
D. VC-12
70-489 dumps
Answer: B
QUESTION: 28
Click on the exhibit. The command result indicates which condition on the Inverse Multiplexing over ATM (IMA) bundle?
A. The number of active links has dropped belowthe minimum threshold
B. The associated Layer 3 interface is administratively down
C. The remote IMA bundle is administrativelydown
D. The parent OC-3 is operationally down
Answer: C
QUESTION: 29
Which timing technique can deliver time of day and phase synchronization information to the base station without concern for Packet Delay Variation (PDV)?
A. Building Integrated Timing Supply (BITS)
B. Global Positioning System (GPS)
C. Adaptive Clock Recovery (ACR)
D. IEEE 1588v2/Precision Time Protocol (PTP)

070-489 pdf Answer: B
QUESTION: 30
Which messages, periodically sent between an IEEE 1588v2/Precision Time Protocol (PTP) v2 master and slave, serve as hellos to help the slave choose the best available master?
A. Announce
B. Announce_grant
C. Sync
D. Delay_response
Answer: A
QUESTION: .31
Click on the exhibit.
Consider the topology and MLS1 configuration shown, and given the following conditions:
• MLS1 delivers the PRC traceable clock to the network
• Reference 1 receives Quality Level (QL) – ST3
• Reference 2 receives QL – DUS
• BITS sets QL-STU
Which quality level will MLS1 deliver to POC2-1 on its Synchronous Ethernet (SyncE) port 1/2/7?
A. QL-EEC2

B. QL-PRS
C. QL-ST3
D. QL-STU
070-489 vce
Answer: C
QUESTION: 32
Click on the exhibit. Given the show command results shown: With what IEEE 1588v2/Precision Time Protocol (PTP) v2 message did the slave node set the Unicast message rates used by the master?
A. Announce granted
B. Announce request
C. Sync granted
D. Sync request
Answer: B
QUESTION: 33
Which statement best describes adaptive timing techniques?
A. Adaptive timing calculates the time of day from time stamped packets
B. Adaptive timing calculates the time of day from the arriving packet rate

C. Adaptive timing only supports frequency synchronization
D. Adaptive timing only operates on point-to-point links
070-489 exam
Answer: A
QUESTION: 34
If an IEEE 1588v2/Precision Time Protocol (PTP) v2 slave times out announce messages with the master, to which state does the slave port transition to choose another potential master?
A. Initial
B. Listening
C. Passive
D. Un-calibrated
Answer: B
QUESTION: 35
Click on the exhibit.
Given the configuration shown and the following conditions:
* The external reference is offline
* Reference 1 receives Quality Level (QL) – EEC1
* Reference 2 receives QL – SSU-A

Which quality level will the SAR router advertise to its Synchronous Ethernet (SyncE) peers?
A. QL-DNU
B. QL-EEC1
C. QL-SSU-A
D. QL-PRC
E. QL-UNC
70-489 dumps
Answer: B
QUESTION: 36
Click on the exhibit. Given the show command results shown: Which IEEE 1588v2/Precision Time Protocol (PTP) v2 parent clock value does the slave first consider when choosing its master?
A. GM Clock Priority1
B. GM Clock ID
C. GM Clock Priority2
D. GM Clock Class
Answer: D
QUESTION: 37
An SROS router obtains its timing exclusively from its BITS input port. The router sets Quality Level (QL) SONET Traceability Unknown (STU) on this Superframe (SF) framed DS1 BITS reference. What must you configure on this master router to pass the best clock quality level to the downstream Synchronous Ethernet (SyncE) slave nodes while maintaining traceability to the DS1 source?
A. Enable “ql-override prs” on the BITS reference
B. Enable “ql-override prs” on the master’s SyncE ports
C. Enable “ql-selection prs” on the BITS reference
D. Set the master router to choose its source by quality level
070-489 pdf
Answer: A
QUESTION: 38
Click on the exhibit.
Consider the topology and MLS1 configuration shown, and given the following conditions:
* MLS1 delivers the PRC traceable clock to the network
* Reference 1 receives Quality Level (QL) – EEC1
* Reference 2 receives QL – SSU-A
* BITS sets QL-SSU-B
Which quality level will MLS1 deliver to POC2-1 on its Synchronous Ethernet (SyncE) port 1/2/7?
A. QL-EEC1
B. QL-PRC
C. QL-SSU-A
D. QL-STU

Answer: B
QUESTION: 39
Which synchronization technique supports time of day and phase synchronization?
A. IEEE 1588 v2/Precision Time Protocol (PTP)v2
B. Adaptive Clock Recovery (ACR)
C. Time Division Multiplexing (TDM) line timing
D. Synchronization Ethernet (SyncE)/Synchronization Status Message (SSM)
070-489 vce
Answer: A
QUESTION: 40
Which is a characteristic of the IEEE 802.3 Slow Protocol?
A. There are a maximum of 10 frames transmitted per second
B. There are a maximum of 20 slow protocol subtypes per interface
C. The maximum slow protocol frame size is 64 bytes
D. The slow protocol header carries the clock quality level
Answer: A
QUESTION: 41
Which statement best describes phase synchronization as it is used in the backhaul transport?
A. The master and slave clocks cycle at a rate within 50 parts per billion (ppb)
B. The master and slave clockframes start within +/- 500 nanoseconds
C. The slave clock sets its clock frequency to the incoming bit rate
D. The slave sets its time and date accordingly to the arriving packet rate
070-489 exam
Answer: B

070-489 dumps

About Microsoft 70-489 dumps exam, each candidate is very confused. Everyone has their own different ideas.  “Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions”, also known as 070-489 exam, is a Microsoft certification which covers all the knowledge points of the real Microsoft exam. Pass4itsure Microsoft 070-489 dumps exam questions answers are updated (97 Q&As) are verified by experts. The associated certifications of 070-489 dumps is MCP, MCSD. It is tailor-made for the candidates who will participate in the exam. You will absolutely pass the https://www.pass4itsure.com/70-489.html dumps exam. If you do not believe, then take a look into the website of Pass4itsure.

Read More Youtube: https://youtu.be/__Lkfs_jUmQ