[2018 January Cisco Latest] High Success Rate Cisco 210-065 Dump CIVND Exam Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 Are Based On The Real Exam Video Training 311 Q&As Share[18-41]

How to get success in Cisco 210-065 dump exam? The Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 (210-065 CIVND) exam is a 75 Minutes (55 – 65 questions) assessment in pass4itsure that is associated with the CCNA Collaboration,Cisco Video Network Specialist certification. High success rate Cisco 210-065 dump CIVND exam Implementing Cisco Video Network Devices v1.0 are based on the real exam video training. “Implementing Cisco Video Network Devices v1.0” is the exam name of Pass4itsure Cisco 210-065 dump test which designed to help candidates prepare for and pass the Cisco 210-065 exam.

For this Cisco Implementing Cisco Video Network Devices (CIVND) exam upgrading the qualification and skills are necessary. Even Cisco certified professionals require upgrading themselves. Now the 210-065 new questions arises how to go through Cisco https://www.pass4itsure.com/210-065.html dump certification.so many Cisco professionals who want to get Cisco certification but due to the fear of its toughness lay behind.

[2018 January Latest Cisco 210-065 Dump From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWQk1xeU5TZ3ExalE

[2018 January Latest Microsoft 70-417 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWMTI2YWpnc1ZUOXM
210-065 dumps
Pass4itsure Latest and Most Accurate Cisco 210-065 Dump Exam Q&As
QUESTION 18
Refer to the exhibit.
210-065 dumps
A technician is reviewing the search history details on a Cisco TelePresence VCS for a recent call that failed. What was the cause for the call setup failure?
A. A local call policy rule denied the call.
B. The source alias matched an entry in the registration deny list.
C. The originating caller was not authenticated.
D. The source alias origin is unknown.
210-065 exam 
Correct Answer: A
QUESTION 19
Which three Cisco TelePresence endpoints support hosting embedded multisite conferences? (Choose three.)
A. EX60
B. EX90
C. C20
D. C90

E. SX10
F. SX20
G. Jabber Video for Cisco TelePresence
Correct Answer: BDF
QUESTION 20
Refer to the exhibit.
210-065 dumps
Which two of these can cause the phone status error icon that is shown in the exhibit? (Choose two.)
A. The Cisco Unified Communications Manager IM and Presence Service is not available.
B. The username and password in Cisco Jabber phone services are misconfigured.
C. The Cisco Jabber initial audio and video settings need to be set.

D. There is no DN configured for the Cisco Unified Client Services Framework in Cisco Unified Communications Manager.
E. The Cisco Jabber does not have the correct phone button template and hence cannot register to the Cisco Unified Communications Manager.
F. The called user presence status is unknown.
210-065 dump 
Correct Answer: BD
QUESTION 21
Which two video endpoints can you set back to factory reset by using physical button presses? (Choose two.)
A. Cisco TelePresence C40
B. Cisco TelePresence EX90
C. Cisco TelePresence C60
D. Cisco TelePresence SX20
E. Cisco TelePresence C90
Correct Answer: BD
QUESTION 22
Refer to the exhibit.
210-065 dumps
Management would like to find out when a particular multipoint control unit feature was enabled and who enabled it. Which menu option is the most appropriate when searching for that information?
A. Event Display Filter
B. Audit Log
C. Event Log
D. Syslog
210-065 pdf 
Correct Answer: B
QUESTION 23 When designing XML schemas to avoid data-centric threats, which of the following are valid considerations?
A. The maxOccurs attribute needs to be specified using a restrictive value.
B. The <xsd:any> element needs to be avoided.
C. The <xsd:restriction> element can be used to create more restrictive user-defined simple types.
D. All of the above.
Answer: B,D
QUESTION 24 is an industry standard that describes mechanisms for issuing, validating, renewing and
cancelling security tokens.
A. WS-Security
B. WS-Trust
C. WS-SecureConversation
D. WS-SecurityPolicy
210-065 vce 
Answer: B
QUESTION 25 Security policies defined using WS-SecurityPolicy can be used to convey which of the following requirements to a service consumer?
A. Whether transport-layer or message-layer security needs to be used
B. The encryption type that needs to be used for transport-layer security
C. The algorithms that need to be used for cryptographic operations
D. The type of security token that must be used
210-065 exam 
Answer: A,C,D
QUESTION 26 Service A needs to be designed so that it supports message integrity and so that only part of the messages exchanged by the service are encrypted. You are asked to create the security policy for this service. What type of policy assertions should you use?
A. Token assertions
B. Protection assertions
C. Security binding assertions
D. Service A’s security requirements cannot be expressed in a policy
Answer: B
QUESTION 27.How can the use of pre-compiled XPath expressions help avoid attacks?
A. Pre-compiled XPath expressions execute faster and therefore help avoid denial of service attacks.
B. Pre-compiled XPath expressions reduce the chance of missing escape characters, which helps avoid XPath injection attacks
C. Pre-compiled XPath expressions contain no white space, which helps avoid buffer overrun attacks
D. They can’t because XPath expressions cannot be pre-compiled
Answer: B
QUESTION 28 The Service Perimeter Guard pattern has been applied to help avoid denial of service attacks for a service inventory. As a result, services within the service inventory are only accessible via a perimeter service However, denial of service attacks continue to succeed and services within the service inventory become unavailable to external service consumers. What is the likely cause of this?
A. The application of the Service Perimeter Guard pattern needs to be combined with the application of the Message Screening pattern in order to mitigate denial of service attacks.
B. The perimeter service itself is the victim of denial of service attacks. As a result, none of the services inside the service inventory can be accessed by external service consumers.
C. The Trusted Subsystem pattern should have been applied so that each service has a dedicated trusted subsystem.
D. The Service Perimeter Guard pattern does not help avoid denial of service attacks.

210-065 dump Answer: B
QUESTION 29 The application of the Service Loose Coupling principle does not relate to the use of security policies as part of service contracts.
A. True B.
False
Answer: B
QUESTION 30 Service A has recently been the victim of XPath injection attacks. Messages sent between Service A and Service C have traditionally been protected via transport-layer security. A redesign of the service composition architecture introduces Service B, which is positioned as an intermediary service between Service A and Service C. The Message Screening pattern was applied to the design of Service B. As part of the new service composition architecture, transport-layer security is replaced with message-layer security for all services, but Service A and Service C continue to share the same encryption key. After the new service composition goes live, Service A continues to be subjected to XPath injection attacks. What is the reason for this?
A. The message screening logic can only work for Service C. Therefore, Service A is not protected.
B. Because message-layer security is being used, it is not possible for the message screening logic in Service B to inspect messages without having the encryption key that is shared by Service A and Service C.
C. XPath injection attacks are not prevented by message screening logic or message-layer security.
D. None of the above.
210-065 pdf 
Answer: B
QUESTION 31 Which of the following can directly contribute to making a service composition architecture more vulnerable to attacks?
A. Reliance on intermediaries
B. Reliance on transport-layer security
C. Reliance on open networks
D. All of the above
Answer: D
QUESTION 32 The Trusted Subsystem pattern is applied to a service that provides access to a database. Select the answer that best explains why this service is still at risk of being subjected to an insufficient authorization attack.
A. Attackers can steal confidential data by monitoring the network traffic that occurs between the service and the database.
B. Because the Service Perimeter Guard pattern was also not applied, the database is not protected by a firewall.
C. If an attacker gains access to the security credentials used by the service to access the database, the attacker can access the database directly.
D. None of the above.
210-065 vce 
Answer: C
QUESTION 33 The exhibit shows a router with three interfaces E0, E1 and S0. Interfaces E0 and E1 are connected to internal networks 192.168.10.0 and 192.168.20.0 respectively and interface S0 is connected to the Internet. The objective is to allow two hosts, 192.168.20.16 and 192.168.10.7 access to the Internet while all other hosts are to be denied Internet access. All hosts on network 192.168.10.0 and 192.168.20.0 must be allowed to access resources on both internal networks. From the following, select all the access list statements that are required to make this possible.
A. access-list 53 permit 192.168.20.16 0.0.0.0
B. access-list 80 permit 192.168.20.16 0.0.0.0
C. access-list 53 deny 0.0.0.0 255.255.255.255
D. access-list 80 permit 192.168.10.7 0.0.0.0
E. int S0, ip access-group 53 out
F. int S0, ip access-group 80 out
210-065 exam Answer: BDF
QUESTION 34.Which of the following fields are found in a user account’s line in the /etc/passwd file?
A. The User Identifier assigned to the user account
B. The home directory used by the user account
C. The number of days since the user account password was changed
D. The full name for the user account

E. The number of days until the user account’s password must change
Answer: ABD
QUESTION 35 When a new user account is created in Linux, what values are assigned?
A. Shell_GID
B. SetGID
C. SetUID
D. UID
E. GID
Answer: DE
QUESTION 36 You are creating the contingency plan, and are trying to take into consideration as many of the disasters as you can think of. Which of the following are examples of technological disasters?
A. Hurricane
B. Terrorism
C. Tornado
D. Virus
E. Trojan Horse
210-065 dump Answer: BDE
QUESTION 37 One way to find out more about a company’s infrastructure layout is to send email to a non-existent user of the target organization. When this email bounces back as undeliverable, you can read the message source. Which of the following pieces of information can be derived from the returned message source?
A. Target company’s email server’s hostname.
B. Target company’s email server’s public IP address.
C. Target company’s internal IP addressing scheme.
D. Target company’s email server’s application name and version, if provided.
E. Target company’s employees’ email addresses.
Answer: ABD
QUESTION 38 You work for a mid sized ISP on the West Coast of the United Kingdom. Recently you have noticed that there are an increasing number of attacks on the Internet routers used in the company. The routers are physically secured well, so you can be somewhat confident the attacks are all remote. Which of the following are legitimate threats the routers are facing, under this situation?
A. Damaged Cables
B. False Data Injection
C. Social Engineering
D. Unauthorized Remote Access

E. Denial of Service
210-065 pdf Answer: BDE
QUESTION 39 In order to add to your layered defense, you wish to implement some security configurations on your router. If you wish to have the router work on blocking TCP SYN attacks, what do you add to the end of an ACL statement?
A. The IP addresses for allowed networks
B. The port range of allowed applications
C. The word Established
D. The word Log
E. The string: no service udp-small-servers
Answer: C
QUESTION 40 If you are looking for plain-text ASCII characters in the payload of a packet you capture using Network Monitor, which Pane will provide you this information?
A. Summary Pane
B. Packet Pane
C. Collection Pane
D. Hex Pane E.
Detail Pane
210-065 vce Answer: D
QUESTION 41 In order to properly manage the network traffic in your organization, you need a complete understanding of protocols and networking models. In regards to the 7-layer OSI model, what is the function of the Transport Layer?
A. The Transport layer allows two applications on different computers to establish, use, and end a session. This layer establishes dialog control between the two computers in a session, regulating which side transmits, plus when and how long it transmits.
B. The Transport layer manages logical addresses. It also determines the route from the
source to the destination computer and manages traffic problems, such as routing, and controlling the congestion of data packets.
C. The Transport layer packages raw bits from the Physical (Layer 1) layer into frames (structured packets for data). Physical addressing (as opposed to network or logical addressing) defines how devices are addressed at the data link layer. This layer is responsible for transferring frames from one computer to another, without errors. After sending a frame, it waits for an acknowledgment from the receiving computer.
D. The Transport layer transmits bits from one computer to another and regulates the transmission of a stream of bits over a physical medium. For example, this layer defines
how the cable is attached to the network adapter and what transmission technique is used to send data over the cable.
E. The Transport layer handles error recognition and recovery. It also repackages long
  messages, when necessary, into small packets for transmission and, at the receiving end, rebuilds packets into the original message. The corresponding Transport layer at the
receiving end also sends receipt acknowledgments.
210-065 exam Answer: E

210-065 dumps

 

In this competitive Implementing Cisco Video Network Devices (CIVND) exam environment, everyone is struggling hard to achieve maximum skills and knowledge in Cisco 210-065 dump practice test to surpass others in qualities and skills. “Implementing Cisco Video Network Devices v1.0”, also known as 210-065 exam, is a Cisco certification which covers all the knowledge points of the real Cisco exam.

Our preparation material for Cisco 210-065 dump is very easy to learn in terms of easy Cisco 210-065 study tools, easy and comprehensive content, latest 210-065 PDF questions dumps, online guidelines and tutorials and many more for your better understanding. Pass4itsure Cisco https://www.pass4itsure.com/210-065.html dump exam questions answers are updated (311 Q&As) are verified by experts. The associated certifications of 210-065 dump is CCNA Collaboration, Cisco Video Network Specialist.

Read More Youtube: https://youtu.be/sU61kLGtcT0